L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de novembre del 2019

El "Camp a través" d'ahir dissabte es va ajornar per mal temps al dia 30



Ahir dissabte estava anunciat, dins de les activitats dels "Jocs Extraescolars", un campionat de Camp a Través en la zona d'Els Sequers amb una ampla participació dels alumnes dels CEIPs Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, Divina Aurora, Patronat San José i  Hermanas de la Doctrina Cristiana.

El mal temps, sobre tot el fort vent que bufava, va obligar a suspendre la prova que queda ajornada per al dissabte, dia 30 de novembre, amb les mateixes característiques: les categories seran, tant en homes com en dones, aleví, benjamí, prebenjamí i infantil, amb distàncies de 1.200 metres, 800 metres, 500 metres i 300 metres, respectivament.

La regidoria d'Esport lliurarà un trofeu als tres primers classificats mentre la resta de corredors rebran un detall per la participació.