L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 16 de novembre del 2019

Els equips de futbol faren assegudes el cap de setmana reivindicant el canvi de gespa



La UE Tavernes manté per aquest cap de setmana les “assegudes” a l’inici dels partits que han de jugar els seus equips esportius en el Camp Municipal d’Esports com a acte reivindicatiu per a un canvi de gespa del terreny de joc.

Aixi ho va acordar  el passat dilluns la Junta Directiva que desitja que el govern municipal de Compromís i l’oposició arriben a un acord que comporte poder iniciar els treballs de canvi de gespa el pròxim juny perquè la temporada comence  amb unes millors condicions.


I el temps corre en contra de que això siga possible pels terminis legals administratiu que comporta: primer tots els tràmits en Hisenda  de l’Ajuntament, i després licitar el projecte, adjudicar, presentació de documentació per la concessionària, i reiniciar les obres. Els terminis  són els que són i com va dir l’alcalde només el préstec garantia iniciar en juny, ni la consignació en el pressupost del 2020 ni per liquidació del pressupost del 2019.

La directiva de la UE Tavernes, com també va publicar “Las Provincias” no vol que s’oblide la seua reivindicació perquè afirma que és urgent el canvi, i aprofitar l’aturada de les competicions de l’estiu.


Per tant, aquest dissabte i diumenge es tornarà a repetir les imatges de la setmana passada:  xiulada de l’àrbitre per l’inici del partit, asseguda dels jugadors dels equips vallers, cortesia per banda de l’equip contrari de no iniciar jugada i al cap d’un minut, inici del partit normal, amb la qual cosa s’haurà fet evident la reivindicació.