L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 1 de novembre del 2019

Anit va començar la campanya electoral que ens dura al 10N


Anit, a les 00:00 d'avui divendres, Dia de Tots Sants,  va començar la campanya electoral, la més curta de la història en ser només 8 dies, i que ens durà a les eleccions generals el pròxim dia 10N. Eleccions que no oblidem hauran d'elegir els diputats al Congrés, però també els senadors del Senat.

El costum de tants anys i tantes eleccions també es va acomplir anit: i quasi tots els partits amb representació municipal es donaren cita a la Plaça Major per fer la primera enganxada de cartells. Bon ambient com sempre i més facilitat per la bona temperatura que estem gaudint aquests dies, però amb menys gents de la que fins ara era habitual. Tantes eleccions, en tant poc de temps, es notava.
 
 
Així i tot, els partits feren la tradicional roda d'enganxada i acudiren a tots els punts habilitats per l'Ajuntament per fixar els cartells, per  fer visibles els missatges electorals. Avui alguns punts de la ciutat tenien l'aspecte que ja veieu a les fotografies.
 
 
I com en totes les eleccions generals, els valencians i valencianes ens juguem molt, com a mínim les solucions als problemes del camp i de la nostra taronja, el problema de l'infrafinançament del nostre territori i de solucionar la falta d'infraestructures, etc. Uns problemes que arrosseguem de fa temps i que mai cap partit estatal ha abordat i els ha cercat solucions. 
 
 
Molt ens temem que la campanya serà Catalunya, Catalunya i Catalunya, i que no es parlara dels problemes valencianes, que no eixirà en els debats la necessitat de canviar el sistema de finançament autonòmic,  tot i que som l'autonomia on l'estat menys inverteix, i que estem en la cua de la renta per capità per culpa de les polítiques de finançament que han aplicat el PP i PSOE de fa decades.  Sort que hi ha Compromís per fer que, almenys, es parle de nosaltres, els valencians i valencianes, i dels nostres problemes.