L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 25 de novembre del 2019

Celebració del 25N: Jornada de treball al voltant de la violència de gènere


 La Casa de la Cultura ha estat l'escenari triat per a celebrar una jornada de treball al voltant de la violència de gènere, en la qual han participat membres del Partit Judícial del grup "Treballem per la Igualtat", personal del Centre de Salut, Coordinadores d'Igualtat, Cossos de Seguretat de la nostra localitat, Serveis Socials, l'associació d'ajuda a les víctimes de violència de gènere "Alanna" i la regidora d'Igualtat, Noe Alberola, en representació de l'Ajuntament.




La sessió va servir per posar en comú tota la problemàtica al voltant de la violència de gènere amb l'objectiu de potenciar el treball en xarxa i en la recerca de millores en la xarxa com a mitjà que unia tots els presents en aquesta lluita.

De la celebració de la jornada ha nascut una taula de treball per reforçar l'actuació de tots els professionals que actuen en el cicle de la violència de gènere a nivell local. Els assistents van considerar molt necessàries aquestes reunions per sumar i perquè totes les parts disposen de la mateixa informació. 



Cal agrair al magistrat José Luis Mendoza, a la subcap dels Jutjats de Sueca, Beatriz Gomar i a la Fiscal Jefe de Violència de Gènere de València, Rosa Guiralt, totes les aportacions i recursos que aportaren. També al Centre de Salut, Polícia local, Guardia Civil, Serveis Socials, regidores i regidors de l'àrea d'Igualtat, la implicació i el bon treball realitzat.


Aquestes reunions de treball es consideren que són molt necessàries i serveixen per millorar l'atenció a les víctimes. Totes les peticions i idees aportades seran remeses al Secretari Autonòmic d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquita, perquè siguen incloses com a millora de l'engranatge autonòmic contra la violència de gènere.