L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 10 de novembre del 2019

Avui pot ser un bon dia... o no? El temps dirà



Les obres de reposició d'arena a la Goleta continuen. L'objectiu és pal·liar els efectes de la transgressió marina, que és el nom correcte de l'entrada de la mar dins la terra, encara que com ja sabem tots amb aquesta mesura... poca calor! com diguem a Tavernes. Calen mesures de més envergadura. I eixes s'han de decidir a Madrid.


Per això diguem que avui pot ser un bon dia, dia electoral, perquè, esperem i desitgem que el govern que isca de les eleccions (¿n'eixirà?),  prenga per fi la decisió d'agafar la paella pel mànec, com se sol dir,  i dur endavant un projecte general que ha de resoldre la problemàtica  no només de la Goleta, sinó de la costa entre el Brosquil i Oliva. 


Els problemes de la Goleta són evidents des des del 2000, i des d'aleshores ençà,  molts governs han passat per la Moncloa, sempre dels dos mateixos partits, i res s'ha avançat. Però el temps canvien, les postures dels partits també, cosa que desitgem i esperem per a la Goleta, però nosaltres haurem de fer força i exigir.

Madrid té les competències de costes i els diners - això dels diners no ho oblidem mai- i ens haurem d'aclamar a Madrid per vore el nostre problema solucionat. I esperem que els diputats valencians i valencianes elegits  prenguen consciència i el seu clam tinga la suficient força per capgirar la situació.



Tots a una, com Fuenteovejuna, perquè els problemes de la costa de la Valldigna i la Safor no és cosa perquè un sol partit, Compromís, any rere any presente esmenes als pressupostos de l'estat i obtinga el vot negatiu del PP i el darrer de Ciudadanos. La Goleta és cosa de tots, tots plegats en defensa de l'interes general dels valencians, i més encara dels diputats valencians sense distincions de colors polítics. ¿Ho faran?.

Per això diguem que avui pot ser un bon dia. El dia que obri el pas al futur. Mentre tant, gaudiu de les fotos de la reposició d'arena, segurament en uns mesos tornarà estar en el fons de la mar... mireu-les amb l'esperança que siga una darrere visió  i aviat s'anuncie eixa solució que cal.

Informació pròpia