L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 12 de novembre del 2019

El ministeri de Transició Ecològica reconeix l'esforç d'Alpesa per reduir gasos contaminants


L'empresa vallera Alpesa, fabricant de tubs, mandrils i anelles de cartó  ha rebut del Ministeri per a la Transició Ecològica el segell calcule+reduïsc (1+2) per la reducció d'un 5,64% dels Gasos d'Efecte d'Hivernacle (GEI) en el trienni 2016-2018, respecte al període 2015-2017. 

Una consultora externa ha anat verificant aquestes dades any darrere any que de manera posterior són inscrits en el Ministeri i a l'ISO Mediambiental. Les xifres fan referència a les activitats desenvolupades en les àrees de producció i oficines de les tres plantes de l'empresa a Tavernes, Martorelles (Barcelona) i Puente Genil (Còrdova), així com en els vehicles de la companyia.

Aquest percentatge de reducció s'ha aconseguit de manera interna i pertany fonamentalment a la reducció de consums energètics amb el canvi de lluminàries per llums led, així com inversions en maquinària amb motors més eficients energèticament, i també en els vehicles de la companyia.

Les  millores en les infraestructures de la fàbrica de Tavernes han permés major il·luminació natural en el seu interior.

Segons la informació d'Alimarket