L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de novembre del 2019

"Curs de productes fitosanitaris" del programa "Incorpora't"


Els alumnes del programa "Incorpora't" han participat en un curset sobre productes fitosanitaris emmarcat en l'apartat de formació teòrica del programa. La realitat de la gran quantitat de camps a Tavernes que necessiten d'aquest tipus de tractament ha determinat aquest curs, tenint en compte també que la formació agrícola és un àmbit oblidat a nivell formatiu.
 
"Incorpora’t" intenta ajudar i ofereix una formació per a aquest sector, i ja ha previst en una pròxima edició ampliar la preparació amb el maneig de maquinària o altres aspecte que estiguen més demandat.
 

L'objectiu és evitar que la formació es realitze al mateix temps que es fan les tasques al camp, i que el treballador tinga de principi un coneixement i preparació en el camp dels productes fitosanitaris i la seua aplicació en el camp.

“Incorpora't Tavernes” és un programa d'itineraris d'inserció sociolaboral per a persones en risc o situació d'exclusió social, que tots els anys oferta cursos, entre els quals els més demandats, són el de manipulador d'aliments i el maneig de carretons motoritzats, que ja s’han convertit en uns clàssics del programa o els de cambrers i el de noves tecnologies.
 

Serveis Social de Tavernes va iniciar la tercera edició del programa "Incorpora't" fa uns mesos, gràcies a una subvenció de 133.928,56 euros aconseguida pel govern de Compromís. Aquesta subvenció, provinent de la Unió Europea, s’ha aconseguit a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) valencià 2014-2020 i que posa en funcionament la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El programa està conduït per un equip professionals, psicòlegs i treballadors socials, tots coordinat amb l'equip de base de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola, de Compromís.