L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 de novembre del 2019

El nou col·lector del carrer Mare de Déu dels Desemparats ja està acabat


Les obres de substitució de l'antic col·lector del carrer Mare de Déu dels Desemparats està previst acaben al llarg del dia d'avui amb l'obertura al trànsit de l'últim tram que ha estat afectat pels treballs. Les obres estan executades per l'empresa vallera Grau Pascual.

Tal com vam informar en el seu dia, el govern de Compromís de l'Ajuntament de Tavernes confia que, amb la instal·lació d'aquest nou col·lector, se solucionen els problemes derivats del mal funcionament de l'antic col·lector, cosa que provocava inundacions en les cases.


El mal estat del col·lector es va poder observar clarament en obrir la rasa per a fer la substitució pel nou, quan es va vore que estava trencat en molts punts. A més de la substitució, s'ha reforçat les connexions amb el clavegueram de les cases i altres millores com la duta a cap a l'encreuament amb el carrer Sant Antoni, on hem vist que s'ha pavimentat amb el sistema de formigo imprés, simulant llambordes.


També hem pogut vore, en una altra actuació de millora en aquesta zona última de treballs, que s'ha eliminat la reixa de desaigüe que creuava el carrer Sant Antoni abans del pas de vianants, molt molesta pel soroll que feia quan passaven vehicles al damunt, i que ha estat substituïda per dos claveguerams laterals. 



Les grans pluges del novembre del 2018, van provocar inundacions en algunes de les cases del carrer de la Mare de Deu dels Desemparats, pel mal estat del col·lector. Els veïns mantingueren una reunió amb els responsables del govern de Compromís, i van tindre la promesa d'una actuació immediata només s'habilitara la partida en el pressupost, promesa ara complida quan encara no fa un any de les pluges.


Informació pròpia