L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 19 de novembre del 2019

Activitats del Centre Excursionista de Tavernes



Sis membres de la secció del Trail del Centre Excursionista de Tavernes han participat aquest cap de setmana al "Costa Blanca Trails" una prova que se celebra a la localitat Finestrat, amb una participació al voltant de 600 atletes.

Una cursa de muntanya molt exigent, amb un itinerari de 46 km que passa per un dels cims mes emblemàtics del territori valencià, el Puig Campana, de 1404 metres.
També cal esmentar que el grup d’adults de la secció d’atletisme del CETV, ha participat en la cursa de 10 km celebrada a Gandia.

Remés