L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 28 de novembre del 2019

Alumnes de 6é del CEIP Alfàndec acompanyats pel CETV recorren les sendes de la Valldigna



Un total de 55 alumnes i alumnes de sisé curs de primària del CEIP Alfàndec de Tavernes, acompanyats pels seus professors i membres del Centre Excursionista de Tavernes,  han realitzat aquesta setmana la ruta: Tavernes, barranc de Cremades, repetidor, castell de Marinyén o de la Reina Mora, Clot de la Font i tornada a Tavernes

Ha estat una excursió amena en el transcurs de la qual els membres del CETV han anat explicant tot el que es relacionava amb l’esmentada ruta.

El CETV du a cap des dels anys 90 ençà el programa "Obrint Camins" que ha servit per obrir i senyalitzar una xarxa de sendes per tota la Valldigna, amb la qual cosa s'ha facilitat la creació d'una ruta circular per la nostra comarca.


Fa uns anys es va executar el tram que unia el castell d’Alfàndec amb la senda del barranc de Cremades i enguany s'ha executat el tram fins al Clot de la Font, per muntanya, evitant així l'accés per camins asfaltats.

Actualment, la ruta és utilitzada per molta gent, i des de la mateixa es poden  gaudir de vistes espectaculars de la Valldigna i del castell de Marinyén, popularment conegut com de la Reina Mora.

Remés