L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 21 de novembre del 2019

Els alumnes de "Et Formem" realitzen tasques d'identificació de plagues


 
Els alumnes del taller "Et Formem" de l’especialitat de forestal han estat realitzant pràctiques d’identificació de plagues i malalties en arbres, així com valoració dels danys relacionats. Els estudis també s'han efectuat sobre fongs i bolets, espècies que es van estudiar al voltant de la cova de Bolomor i a la zona dels ullals.


Els alumnes van arreplegar insectes dels ordres més representatius que causen les plagues en l’àmbit forestal. La lupa es va convertir en un instrument essencial per observar els insectes que causen les plagues, i sobre tot per estudiar les diferències més rellevants entre els diferents ordres de manera que així es facilite la identificació posterior per part de l’alumnat.