L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 28 de novembre del 2019

L'Ajuntament estableix "zones verdes" d'aparcament en distints punts de la ciutat



L’Ajuntament de Tavernes ha establert “zones verdes” d’aparcament al carrer Doctor Fleming (carrer del Mercat Municipal) i carrer Mestre Serrano amb l’objectiu d’establir la rotació dels estacionaments en zones de concentració d’establiments oficials o privats.

Aquest tipus d’estacionament, les zones verdes, està previst en l’ordenança municipal en vigor i permet una durada màxima d’aparcament de mitja hora, amb la qual cosa es facilita un temps per a realitzar gestions de curta durada en horari laboral de matí i vesprada, mentre queda sense efecte el temps d’estacionament la resta d’horari nocturn, caps de setmana i festius.

En la passada legislatura, la Prefectura de Policia va redactar un informe basat en l’ordenança municipal en vigor, on determinava els punts concrets del casc urbà on es podien marcar aquest tipus d’aparcament i es van establir en el carrer Carme i el carrer Major.

Aquell informe considerava que també el carrer Doctor Fleming, en la banda esquerra segons el sentit de circulació, era un punt adequat atés que no hi ha guals en eixe costat i es respecta la zona de càrrega del mercat i el lloc de mobilitat reduïda existents. Eixe tipus d’aparcament, que s’han establert fa pocs dies, faciliten les gestions en locals de la zona i l’accés al mercat i la resta de la zona centre. 



Tot i sense deixar de costat que hi ha al costat l’aparcament del Passeig, que permet estacionar 3 hores amb el preu d’1 euro i fer moltes més gestions.

L’aparcament verd de Mestre Serrano, encreuament amb Gran Via Germanies, dóna accés a funerària, tenda animals, taller mecànic, tenda bicicletes, a mes de calmar el trànsit de Mestre Serrano per la proximitat de la redona.

L’informe policial assenyalava la conveniència d’establir-ne uns altres en el Passeig Lepant, front a l’oficina de Correus i que facilitaria les gestions també a la farmàcia i altres establiments pròxims.

En el Prado Comarcal l’informe proposava dos zones d’estacionament, un al sud per facilitar gestions en el Centre de Salut i un altre al nord amb el mateix objectiu respecte a l’Escola de música i Centre de Salut.


Informació pròpia