L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 4 de novembre del 2019

L'alumnat del programa "Et formem" actua en la millora del Parc dels Vents



L’alumnat del programa "Et Formem" de l’especialitat de jardineria ha continuat els treballs de millora i manteniment iniciat fa unes setmana al Parc dels Vents. Els treballs realitzats, com es pot apreciar en les fotografies, ha estat la col·locació de malla antiherba, principalment, i també pintura de la zona de jocs infantils i del mobiliari urbà. A més s’ha escampat escorça de pi i s’han fet treballs de desbrossament i arreplegada de restes vegetals.



Tavernes a traves de la regidoria de Foment de l'Ajuntament participa des de fa uns anys en els projectes del programa formatiu "Escoles d’Ocupació Et Formem", un programa que està cofinançats pel Fons Social Europeu dins del marc del Programa Operatiu Comunitat Valenciana 2014-2020.


El programa està destinat a persones aturades que presenten dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables. Els projectes "Et Formem" s’estructuren en dues etapes en les que l’alumnat rep formació teòrica que s'alterna amb el treball i la pràctica professional.cosa que les permet l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat.