L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 de novembre del 2019

Els equips de la UE Tavernes expressaran el seu malestar amb una sentada abans els partits


 
Els equips de la UE Tavernes faran el pròxim dissabte una “sentada” per a protestar davant la postura de l'oposició vallera i per a reclamar el canvi de la gespa. Ahir pel matí la possibilitat de la "sentada" era només un rumor, que confirmarien al llarg del dia el màxim dirigent de la UE Tavernes, el president José Emilio Bononad, com es publica avui en la premsa comarcal.


La notícia va córrer de seguida com la pólvora per la ciutat i ahir per la vesprada era el comentari general i únic dels múltiples aficionats vallers que acudeixen al Camp Municipal d’Esport per vore les evolucions dels entrenes del equip. I en general acceptació dels afeccionats per la "sentada" com a demostració del malestar i queixa davant la decisió presa per l’oposició vallera (PP, PSOE, Ciudadanos i CS) de votar en contra del procediment presentat en el plenari pel govern de Compromís, finançat amb préstec,  per canviar la gespa artificial del Camp de Futbol de manera ràpida a juny i que estiga en ús la temporada 2020-2021.



Tot Tavernes ha seguit, d’una forma o altra, una noticia que no ha deixat indiferent la major part de la població i que ho podem comprovar amb les més de mil lectures (per ara) que ha tingut la notícia que publicàrem després del plenari. No s'ha d'oblidar que al camp entrenen i fan partits 16 equips en els seus campionats, hi ha 2 equips de veterans i 2 de penyes i s'hi celebren campionats de futbol-7 amb la participació de mes de 20 equips, 24 hores de futbol i escoles esportives. És rar que un veí no tinga un parent, fill, net o amic que participe en aquestes activitats i com deia un aficionat "ningú vol tindre lesionats".

Ahir entre els aficionats, opinions diverses però totes coincidents: a ningú ha agradat la postura presa per l’oposició, i també el temor de que es polititze una qüestió que és esportiva, i així s’havia d’haver contemplat, com a inversió esportiva, per banda de tots els partits del consistori.
 


Una altra opinió coincident és que "tenim el pitjor camp de gespa de la categoria. Jo vaig tots els partits fora i no hi ha cap gespa de camp tan roin com la del poble", mentre un altre assegurava que "no s’ha de polititzar el tema, els polítics que facen la seua faena però el canvi fa falta i urgent”. I preocupació en aquells que els toca el problema directament: “a mi, com a pare de jugador, els temes de si s’ha de pagar d’ací o d’allà no m’interessen. Només vull que el meu fill jugue en un camp en condicions”.


Fins i tot, hi havia un aficionat que ens recordava la situació econòmica de l’Ajuntament explicada per Compromís en la campanya electoral per a dir “fa uns mesos Compromís afirmava que l’Ajuntament podia fer préstecs per a inversions perquè havia baixat molt el deute. Si el govern municipal pot demanar-ne, molt bé que el faça per invertir en el camp”.

Un dels temes recurrents en les converses ha estat les possibles conseqüències, perquè  es poden produir lesions, més fàcils quan pitjor estiga el camp, i molt preguntaven per les responsabilitats. Molt clar ha estat l'entrenador del Tavernes, Esteban Cana, amb molta experiència, i que en manifestacions a Las Provincias ha expressat el sentir general: "Es el peor césped de la Comunitat Valenciana. Yo en dos temporadas nunca había visto tanto lesionado. Hay que pedir disculpas a los equipos que vengan a jugar a Tavernes". El entrenador assenyala els polítics "ojalá que los que han votado en contra no tengan ningún familiar que se rompa el menisco o los ligamentos"..

Les fotografies que publiquem expressem ben a les clares quin és l'estat de la gespa.