L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 de juliol del 2018

Tavernes disposarà d'un parc caní darrere de l'església de la platja



El govern de Compromís prepara un nou parc caní a la platja, en concret en el sector 6 darrere de l’església de Santa Maria.

Aquest parc se suma al que hi ha condicionat des de fa uns dies en la zona del Motlló, al costat del parc i, amb la posada en funcionament dels dos, es dóna resposta a una necessitat que tenia la platja i que, molts propietaris de mascotes, havien fet arribar al govern municipal.


La inversió es finança del romanent de tresoreria positiu (més de 2 milions d’euros) del pressupost del 2017, i suposarà una inversió total de 25.000 euros.  Els parcs disposaran d’un tancat perimetral, amb dos portes d’accés  i dins del recinte hi haurà jocs canins, arbres i arbustos, a més d’una font amb brolladors pels animals de companyia i propietaris.


L’alcalde Jordi Joan ha avançat en el seu perfil de facebook que el govern municipal està projectant-ne un altre al poble, en concret al polígon del Pla, i actualment s’està a l'espera de l’autorització de la Confederació, atés la proximitat de la zona amb el riu Vaca.