L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 de juliol del 2018

Activitat del C.A. la Valldigna el passat cap de setmana



El passat cap de setmana els atletes del C.A. Valldigna varen acudir a la localitat de Xeresa per a competir la primera de les curses que integren el "III Circuit de Curses Safor-Valldigna". Va participar-hi una ampla representació, que van deixar el pavelló ben alt on va destacar el primer lloc obtingut en la categoria júnior masculí per Joan Vidal.

El matí del diumenge, l'atleta Ximo Torres va participar en el Campionat d'Espanya Màster, en una prova de 800 metre on va competir contra els millors atletes de l'estat, i on va aconseguir una bona marca.
  
I també fins a Castelló es van desplaçar un grup dels nostres triatletes per a disputar el "Triatló de Castelló", una prova federada on cal destacar la tercera posició en la la seua categoria aconseguida per Mariam Talens.