L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 de juliol del 2018

La vallera Júlia Andrada, tercera classificada en la final del Campionat Autonòmic de raspall femeni aleví



La jugadora Júlia Andrada Alberola, del Club de Pilota la Valldigna, es va classificar en tercer lloc en la final autonòmica individual de raspall femení corresponents als XXXVI Jocs Esportius valencians. 
 
El quadre d'honor, que podeu vore en la fotografia superior, queda format per:
 
1. Angeles de Faura
2. Silvia de València
3. Julia de Tavernes
4. Angela de Xaló.
 
Les finals, com hem anunciat prèviament, es van disputar ahir diumenge en el Trinquet Municipal de Tavernes.

Júlia Andrada Alberola ha disputat tres partides, de les quals n'ha guanyat dos, i perdia contra la que seria després la campiona, Angela de Faura, amb la qual cosa quedava per a disputar el tercer o quart lloc amb Angela de Xaló, a la que ha vençut per 10-5.
 
 
Les vuit participants que han disputat les finals

La nostra enhorabona a Julia Andrada pel resultat aconseguit, per deixar en bon lloc el nom de Tavernes i per donar impuls al nostre esport autòcton de la pilota. El mateix reconeixement donem al club i al seu director Juan José Sala.