L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.369
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 40.464

divendres, 13 de juliol de 2018

"L'Univers a la vora de la mar" per a joves entre 3 i 16 anys avui a partir de les 21 hores"L'Univers a la vora de la mar" és el títol de l'experiència dirigida a joves entre 3 i 16 anys que per avui proposen conjuntament les regidories de Serveis Socials i de Turisme. Objectiu bàsic: apropar-los el cel i els seus estels.

L'activitat tindrà lloc avui divendres, a patir de les 21 hores, en les pistes de pàdel municipal situades en la platja de la Goleta, al costat mateix del Camí Marenys, enfront de la residència Solimar i molt prop de l'escoleta de la platja. Les places són limitades, per tant cal anar-hi a partir de les 20'30 per inscriure's amb l'objectiu que els monitors puguen formar els grups ajustats a les edats

Pistes de pàdel on es farà l'activitat
Els assistents podran gaudir d'un planetari on podran estudiar i comprendre millor la Lluna, el Sol, els planetes i constel·lacions, així com els seus moviments. A més, també disposaran dels telescopis professionals de l'Associació Astronòmica de la Safor per poder observar el cel i tots els seus enigmes en una observació astronòmica guiada. 

L'activitat és gratuïta i inclusiva, és a dir, està preparada perquè siga totalment accessible i per tant puguen participar tots els xiquets i xiquetes interessats.