L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de juliol del 2018

El Tavernes Alpesa Rugbi Club va celebrar ahir la Matinal Rugbi Seven


 El Tavernes Alpesa Rugbi Club va celebrar ahir dissabte la  "Matinal Rugbi Seven", un esdeveniment esportiu celebrat en la platja, al costat del Quiosquet Casablanca, i que enguany ha tingut com a objectiu fonamental donar a conéixer les activitats del club i promocionar la seua pràctica, a més de ser una jornada de germanor entre els jugadors.


 Les activitats començaven amb una invitació als més menuts a participar uns minuts en un partit, tot amb l'objectiu que els xiquets/es conegueren aquest esport i l'apreciaren. Els menuts no cal dir que s'ho passaren d'allò més bé, dirigits i vigilats en les seues evolucions sobre l'arena per jugadors del club.



L'equip femení sènior del club de rugbi local va ser també un dels protagonistes de la jornada, i poguérem gaudir d'un partit d'exhibició entre dos equips format per jugadores del club, i que va servir per comprovar els avanços de les xiques que formen part del primer equip femení en aquest esport.



La jornada acabava amb un partit d'exhibició dels jugadors de l'equip sènior masculí, també formant dos equips de set jugadors, i que mostraren als assistents tota la belles d'aquest esport a través de diverses actuacions en el joc, aplaudides pels presents.