L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 1 de juliol del 2018

El valler Javier Pallás dirigeix l'Orquestra Primitiva de Llíria en un dels concerts del bicentenari




El músic valler Javier Pallás va ser el director convidat en el concert que va oferir l’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria ahir dissabte dins dels actes del bicentenari de l’entitat.

Javier Pallas va dirigir la segona part del concert,  que va constar de la interpretació del “Concert  Mib M nº 10 KV 305” de Mozart, per a dos pianos (Victòria Alemany i Adolfo Bueso) i orquestra i sota la direcció de Pallás.

Un concert en general, i una interpretació i direcció de l’obra de Mozart pel valler que va ser molt aplaudida per l’entens músic llirià, en la que va ser una gran vetlada musical, amb una esplèndida actuació en un auditori de luxe. La nostra enhorabona.



Javier Pallás Magraner, saxofonista però sobretot violoncel·lista i professor d’aquests instruments, és el catedràtic de Musica de Cambra del conservatori “Joaquin Rodrigo” de València.

El valler és music d’una ampla trajectòria, sempre implicat en projectes musicals novedosos i amb caire pedagògic molt d’ells. A Tavernes va ser membre fundador de l’Orquestra Simfònica la Valldigna, de la qual va ser també professor de violoncel durant 6 anys, i és també el director fundador de l’Orquestra Juvenil de la SMI “Santa Cecilia de Cullera”. Actualment col·labora en l’orquestra Collegium Instrumentale de València.



Autor de diversos estudis pedagògico-musicals, com “El taller musical en un centro de día de inserción socio laboral de menores”, aquesta obra  ha estat molt valorada i ben positivament per la crítica i premsa especialitzada, sobre tot pel camp que obri envers la integració del jovent. Ha editat el CD “El piano en la musica valenciana de los años del cambio al siglo XX” con obres de Ramon Martínez Carrasco.