L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 21 de juliol del 2018

Compromís instal·la cistelles de qualitat en el Parc del Cantalot i el PP ho critica i en demana de més barates.



El PP ha criticat que Compromís haja instal·lat cistelles de qualitat i antivandàliques en el Parc de Cantalot i n'ha proposat instal·lar unes altres, més baratetes. De manera vetlada indica que el govern de Compromís gasta molt en el Parc de Cantalot, potser perquè igual ells, que mai feren res per la barriada, pensen que els veïns, a pesar del vandalisme d'alguns individus, no es mereixen instal·lacions de qualitat.

El govern de Compromís s'ha gastat 2.775 euros (iva inclós) en unes cistelles antivandalisme, amb tauler antivandalisme inclós. I davant això, el PP diu que han gastant sense control perquè n'hi ha de més barates i per demostrar-ho, han publicat la propaganda d'unes cistelles que pugen 1.761'70 euros (iva inclós) però.... com tenen per costum, han manipulat la propaganda i no l'han publicada completa. És a dir, han mentit, cosa que també es massa costum en les noticies que generen. Ací teniu la propaganda que han publicat.



Han volgut fer creure que Compromís ha balafiat els diners dels contribuents, que se'ls ha gastat sense mirament, sense controlar les despeses de les cistelles del Cantalot. I queden en evidència quan veus la propaganda completa, foto sense retallar, on diu - i ho hem marcat en roig- que si el comprador vol comprar els taulers antivandalisme, això es compra a banda. Per tant el preu ja no serà de 1.761'70 euros, IVA inclós, sinó que seria més alt. Ho podeu comprovar en la propaganda original.



Ens han volgut enganyar, com si els demés fórem babaus. I no parlem de la qualitats de productes. És evident que ells no parlen de la mateixa cistella, ni de les qualitats. Una simple ullada permet comprovar que la instal·lada per Compromís és molt superior. Es veuen de seguida les diferencies com, per exemple, l'enganxe del tauler i la fixació en el terra de les dues cistelles. 




Clama al cel el seu desinterés .

Però és que hi ha més. Com que no s'han informat, no sabien que el tauler de les cistelles instal·lades per Compromís és també antivandalisme. Però tampoc sabien i no han tingut en compte que cal sumar el transport i la instal·lació. Igual estan convençuts que les cistelles s'autotransporten i s'autoinstal·len, i que això no val diners.


Compromís s'ha gastat 2.775 euros en dos cistelles completes de qualitat, amb els dos taulers antivandalismes, IVA, transport i instal·lació, en unes cistelles triades pels tècnics, però d'això el PP ni en sap ni en parla. Com que no saben, ni sembla ser tenen massa idea de com funciona l'administració local, igual es pensen que l'Ajuntament compra en Ebay o Amazon, i desconeixen que els proveïdors han de complir uns requisits, també hi ha normes en la facturació, han d'oferir garanties de reposició (per exemple les xarxes que els vàndals han trencat). A més com hem dit, es paga el transport i la instal·lació que, sembla ser al PP, ni se'ls ha passat pel cap que existeix.

Incomprensible que la portaveu, segons diuen amb títol de periodisme, deixe publicar aquestes noticies. Així s'arriba a comprendre el perquè d'eixa lluita interna per voler ser cap de llista de Tavernes (ara diuen hi ha tres aspirants, dos exregidores) i també el poc pes i poc recolzament de la portaveu actual.