L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 20 de juliol del 2018

Eren antivandàliques... però només han durat una setmana!!!


Només han durat una setmana. El dia 10 foren instal·lades les cistelles i el dia 18 es va fer de dia, amb les xarxes trencades com es veu en la fotografia. Tot i ser antivandàliques.... es veu que els vàndals vallers tenen quelcom d'especial, o ja van preparats a consciència per a fer el màxim de mal a les instal·lacions. Simplement pel goig de fer mal.

"Que no es calfen el cap. Que no es gasten diners ni facen ja res" és l'opinió d'alguns veïns, cansats de vore com l'Ajuntament inverteix, procura tindre un lloc a la disposició dels veïns, sobre tot dels més joves i menuts, i no es llueix res. Uns veïns que, com confessen, estan farts de vore el poc civisme d'alguns veïns, més notable encara en el Parc del Cantalot, on són massa freqüents aquestes accions.

La regidora de serveis municipals, Noe Alberola, ja ho ha dit en el seu perfil de facebook, que deixar d'invertir, deixar de millorar el barri  "no és la solució. Entre totes i tots podem millorar el barri" encara que també reconeixia que el vandalisme és un gran problema i com està escampat per tot arreu i no només a Tavernes.

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

No poden posar camares?