L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de juliol del 2018

El CEIP Divina Aurora disposarà d’una aula de 2 anys el pròxim curs


L’habilitació de l’aula serà de l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació aportarà l’equipament necessari. 

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Educació que dirigeix la regidora de Compromís, Bea Ferreres, habilitarà una nova aula per a alumnes de 2 a 3 anys en el CEIP Divina Aurora. L’actuació es durà a cap amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i està previst efectuar les obres d’habilitació al llarg de l’estiu, entre agost i el començament de setembre, a fi de poder acollir els alumnes en el nou curs escolar.

El consistori aprovava per unanimitat en el passat plenari, a proposta del govern municipal de Compromís, assignar un partida de 43.000 euros per a habilitar l’espai i adequar-lo a la normativa vigent. Entre altres, el projecte inclou construir un accés independent, que seria pel carrer Pizarro, i una banys contigus per als escolar. Així mateix es crearà una zona diferenciada en el pati per a l’esbarjo dels menuts en temps de recreo.

La Conselleria d’Educació aportarà l’equipament necessari per a atendre les necessitats de l’aula de 2 a 3 anys.

Bea Ferreres, regidora d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per la col·laboració de la Conselleria i ha ressaltat la voluntat del govern municipal per a ampliar l’oferta gratuïta i pública d’escolarització en el tram d’edat de 2 a 3 anys. “Volem donar resposta a la demanda de la ciutadania, una resposta que reafirma l’interés del govern de Compromís amb l’educació pública“ ha destacat la regidora.

El curs 2018-2019 s’iniciarà a Tavernes amb 76 places públiques i gratuïtes per al tram d’edat de 2 a 3 anys.