L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de juliol del 2018

L’ajuntament destina 1.127.000 euros en programes de foment del treball per a veïns


 
“Som dels ajuntaments que més subvencions per al foment del treball estem captant. La feina ben feta té la seua recompensa”  ha manifestat l’alcalde Jordi Joan, en el seu mur de Facebook, davant del fet que el govern de Compromís, ara mateix, està destinant 1.127.000 d'euros en el desenvolupament de programes i tallers que milloren l’ocupació dels veïns de Tavernes.

L'alcalde considera que els esforços que realitza el govern de Compromís “paguen la pena per la millora en l’ocupabilitat dels nostres veïns, per l’impacte econòmic d’aquests programes en moltes famílies, i per les millores que els treballs d’aquestes persones ens deixen en la nostra ciutat".
 


Les manifestacions de l’alcalde arriben després de la incorporació de 22 nous joves qualificats i 3 majors de 55 anys, la qual cosa permet sumar mans, il·lusió i esforços per a seguir en la feina que es du a cap des de l’Ajuntament. Aquestes incorporacions per a efectuar treballs que milloren Tavernes arriben gracies a haver aconseguit una subvenció de 319.000 euros concedida pel Servef i 28.000€ de la Diputació de València.

L’alcalde ha confirmat que en breu hi haurà unes altres 27 noves incorporacions que realitzaran treballs de millora i manteniment de les infraestructures i instal·lacions municipals. Això suposa una nova aportació d’uns 380.000 euros.




 Jordi Joan assenyalava igual que, en parlar de programes d’ocupació, cal indicar que un tercer programa està en marxa des de fa un mes. És “T’Avalem II”, un programa mixt d’ocupació i formació juvenil, finançat amb una subvenció de 399.660 provinent de la Generalitat, i que ha permés contractar 20 joves que realitzaran feines de jardineria i forestals i 5 professionals per al cos acadèmic i administratiu.