L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de juliol del 2018

RECORDEU: Avui hi ha dos concerts: la Xaranga Xe Kin Ampastre i l'Orquestra Simfònica de la SIUM


 La Xaranga Xe Kin Ampastre de Tavernes de la Valldigna celebra el seu 15é aniversari (2003-2018)  amb un concert gratuït a la platja de Tavernes avui dissabte a les 20 hores, al final de l’Avinguda de la Marina (Zona Luna Park).

Aquest concert és una mena de regal i agraïment al poble de Tavernes per la gran acollida i recolzament que ha tingut la xaranga en els seus 15 anys d’existència.
 

A partir de les 22'30 hores, a la capella de la platja de Tavernes (darrere l'edifici municipal on hi ha la policia local i l'ambulatori) se celebrarà el tradicional concert d'estiu de l'Orquestra Simfònica de la SIUM.

Dirigida per Manuel Godoy, l'orquestra interpretarà:
 
Suit no 1 de Carmen…………………………………..………George Bizet
Kol Nidrei , Op. 47 per a  viola i orquestra………..……………Max Bruch
Romançe per a  Viola i  Orchestra Op. 85 …….…………….Max Bruch
Viola solista: David Fons
Simfonia No 5 en do m Op. 67……………………..Ludwig van Beethoven

El concert està patrocinat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tavernes que dirigeix la regidora de Compromís, Encar Mifsud.