L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 25 de juliol del 2018

Campionat 12 hores de futbet categoria infantil



Un total de 60 xiquets van participar ahir en el “Campionat 12 hores de Futbet Infantil”, organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes i jugat al llarg del dia en les dues pistes municipals del Parc del Nord.
   
El campionat ha estat molt animat, i han estat molts familiars i amics dels jugadors els que hi han acudit per animar els equips.


Classificació final:


1 Villa Morcilla

2 Julen

3 Pechofrío

4 Mi abuela



Els quatre primers equips classificats han rebut regals, mentre el campió i el subcampió han rebut trofeus i medalles.



Demà dijous es disputarà el campionat de 12 hores de futbet en les categories infantils i alevins. Els partits començaran a jugar-se a les 10 del matí.