L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 26 de juliol del 2018

Compromís millora l'accessibilitat del carrer Cister i els seus encreuaments


 
El govern municipal de Compromís executa obres de millora general de l’accessibilitat en el carrer Cister i els seus encreuaments amb els carrers Granata i Mestre Sansaloni.

Les obres que s’executen tenen com a objectiu la millora de l’accessibilitat mitjançant la construcció de passos accessibles a quota zero,  paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda o als vianants amb cotxes de bebès o carros de compra. Igualment s’està millorant l’evacuació de l’aigua de pluja amb la construcció de nous albellons en el carrer.

Construint un pas accessible

Les millores d’aquest carrer s’emmarquen en el pla general de millora de la Plaça del Prado Comarcal i Carrer Mestre Sansaloni amb els carrers adjacents i que en total implica una inversió de 210.000 euros.

Millores en l'evacuació d'aigua de les pluges
 

El govern de Compromís, una vegada estiga acabat aquest pla, haurà actuarà en 11 encreuaments de carrers, amb un evident en la millora tant en l’accessibilitat de la zona sud de la ciutat com en facilitar el pas dels vianants.


Cal recordar que aquesta zona és una de les més poblades de la ciutat, però a més a més, i és allò que també dóna valor a aquest pla, és que és la zona de pas de vianants, escolars, malalts i esportistes cap a les instal·lacions del Centre de Salut, CEIP Alfàndec i  Camp de Futbol i Polisportiu Municipal, a més de la piscina d’estiu.

Un pas accessible completament acabat

Actualment, i encara que no siguen inversions cridaneres a la vista dels ciutadans, el govern de Compromís du invertits en els dos darrers anys més  de 600.000 euros en millora de l'accessibilitat, encreuament i passos de vianants, de Tavernes.