L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 26 de juliol del 2018

Compromís instal·la una tirolina per als xiquets en el Parc del Molló


El govern de Compromís està procedint a la instal·lació d'una tirolina a la zona del parc del Molló, una activitat totalment innovadora per als xiquets i per al mateix Tavernes en ser la primera que s'instal·la i que complirà amb totes les normes de seguretat.

La instal·lació ha suposat una inversió de 7.264 euros dins de la campanya de millora de zones de jocs infantils, i que afectarà positivament els jocs del parc de San Pablo, on el govern de Compromís ja ha anunciat la pròxima millora i ampliació amb un pressupost de de 35.000 euros.


Més de 200.000 euros el darrer any en jocs infantils

El govern de Compromís en aquest darrer any ha arreglat, millorar i ampliat moltes de les zones de jocs infantils, i tot això suposa una inversió de més de 200.000 euros, ja incloent la millora anunciada en el parc prop de Sant Pablo.



Així es van invertir 60.000 euros en la zona de jocs del Passeig del País Valencià, prop de 57.000 euros en el Passeig de Lepant, 32.700 euros en la Plaça d'Espanya, com a mes importants sense deixar de costat la reparació i millora de la Plaça del Moro, a la platja, i reparacions diverses per trencadures o actes vandàlics.