L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 de juliol del 2018

La Policia Local desplegarà un operatiu especial durant l’Iboga Summer Festival


El dispositiu policial comença el matí del dimecres 25 de juliol fins a la matinada del dilluns 30 de juliol.

La Policia Local de Tavernes augmenta els efectius durant la celebració de l'Iboga Summer Festival per a preveure i atendre les incidències que puguen sorgir durant l'esdeveniment que congregarà a nombrosos visitants d’arreu de la península i Europa. També està previst que unitats de la Guàrdia Civil controlen els voltants del festival, especialment en horari nocturn.
La regidora de Compromís, Bea Ferreres, responsable de la Seguretat Ciutadana, ha remarcat que “la Policia Local es reforça per a assegurar una convivència cívica durant estos dies a la Platja de Tavernes, fent especial atenció a la conciliació del descans i la celebració de les distintes activitats”.

La regidora ha recordat que “són moltes les activitats que acull la platja durant els pròxims dies, en un any en què coincideix la celebració del festival amb la celebració de la Fira de Sant Jaume, i és per això que la Policia augmentarà la vigilància i els efectius”.

Nova senyalització

La Policia Local de Tavernes recomana fixar-se amb especial atenció a la nova senyalització de la zona propera al festival Iboga Summer per evitar embussos i actuacions policials innecessàries.

Enguany, el tram del camí Marenys des del carrer Xeresa i direcció sud estarà prohibit per a la circulació, excepte els veïns que necessiten accedir als seus terrenys i als vehicles d’emergència. De la mateixa manera, s’ha prohibit l’estacionament durant el mateix període des del carrer Xeresa en direcció nord del camí Marenys, per a evitar embussos, ja que es tracta d’una via d’evacuació prioritària. 
A més, la prolongació del carrer Pintor Ribera fins el camí Marenys tindrà prohibida la circulació ja que s’ha eliminat l’eixida del carrer Blasco Ibáñez.

Cal recordar que el dissabte dia 28 de juliol de vesprada, a més del festival, hi haurà el mercat en la zona de la Goleta. 
L’Ajuntament de Tavernes ha habilitat 3 zones d’aparcament per a donar cabuda els vehicles de veïns i visitants de la platja i el festival. En concret, hi haurà un pàrquing en la zona sud-oest de l’Avinguda de la Marina, amb accés pel carrer Santa María, un segon al nord-oest de l’avinguda de la Marina, a l’altura del carrer Balears, i un tercer pàrquing en la zona del parc del Molló, en la zona de La Goleta. 
A més, amb el desplaçament de la zona d’acampada del festival cap al sud, els carrers del sector 12 de la platja queden alliberats per al trànsit i l’estacionament de vehicles.