L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 3 de juliol del 2018

Es fals que Compromís haja sol·licitat una inspecció a la Gerència de Cadastre de les construccions en el terme




És absolutament i completament fals que el govern municipal de Tavernes haja sol·licitat a la “Delegació Especial d’Economia i Hisenda de València- Gerència Regional de Cadastre” la regularització cadastral de cases i immobles mitjançant la inspecció de les finques construïdes en el terme no declarades per tal de fer-les pagar o buscar l’increment del valor si han fet alguna millora.

I això, lectors i lectores, és fals. Completament fals. No existeix cap sol·licitud des de l’Ajuntament i des d’ací reptem als autors de la noticia falsa a que facen públic el document de sol·licitud del govern municipals. Exigim que mostren i publiquen el document de sol·licitud d’eixa inspecció del terme.

https://www.abc.es/economia/abci-hacienda-peinara-1272-municipios-2017-para-encontrar-casas-sin-tributar-201701160255_noticia.html

Però tal com podeu comprovar, lectors i lectores, en els enllaços que us oferim, primer el de l'ABC, es dóna una completa informació de que Ministeri d’Hisenda des de fa uns anys està pentinant a poc a poc el territori estatal a la recerca d’ampliacions d’habitatges irregulars, piscines sense declarar o construccions il·legals. I el Ministeri vol que tributen. El Ministeri, no els Ajuntaments.

Les inspeccions començaren fa uns anys usant fotografies de satèl·lits, drons i mitjans moderns. I la Direcció General del Cadastre ja va informar que investigaria el 2017 un total de 1.272 municipis espanyoles entre els quals, com podeu vore en la captura de pantalla, o entrant en l’enllaç d’ABC un dels municipis a inspeccionar era Tavernes. Com era d’esperar, tard o d’hora, en ser un pla estatal, li arribaria el torn a Tavernes com abans ha estat Simat, Gandia o altres localitats de la Safor, o de la Costera, la comarca veïna com podeu llegir.

https://www.levante-emv.com/safor/2017/05/14/catastro-localiza-18-municipios-safor/1566598.html

https://www.levante-emv.com/costera/2017/05/09/catastro-localiza-3400-inmuebles-249/1564288.html

Ací podeu llegir dos noticies publicades de les inspeccions fetes a la Safor i la Costera. I ho deixen ben clar: és cosa de Cadastre, dins de "un ambicioso proceso de regularización masiva que le ha llevado a rastrear construcciones ilegales de todos los municipios de España". I com hem dit, l'any passat es va fer a Tavernes, i ara, ja acabat es diuen els resultats.

Exemples i noticies en podeu trobar a centenars de tota España: és el Ministeri d'Hisenda i Cadastre. 


https://www.eldiadecordoba.es/provincia/Hacienda-revisado-catastro-municipios-cordobeses_0_1209179618.html 

http://www.elmundo.es/economia/2016/04/04/5702231fe2704e8f3f8b45fb.html

Els sectors més reaccionaris de Tavernes, de manera falsa, però sobre tot de manera indigna, i amb total menyspreu de la veritat, demostren la seua voluntat de mentir i d’enganyar els ciutadans, volen desprestigiar, siga com siga, el govern municipal i dir que això es una petició a Hisenda de Compromís.

Tot per ràbia i malícia davant la noticia que s’ha publicat en premsa i en altres mitjans digitals que el govern de Compromís farà una rebaixa, la quinta consecutiva des dels 2014, dels valors cadastrals que ells apujaren a quatre i cinc vegades de valor, i rebaixarà l’IBI en el 2019 com ja ha fet en el 2018.

 No podem suportar la bona gestió econòmica feta, que s’haja reflotat l’economia municipal, que s’estiga invertint en obres per al pobles després d’haver superat la “bancarrota” o “fallida econòmica" en que deixaren l’Ajuntament de Tavernes, i inventen i falsegen la realitat. Només volen de confondre els veïns, encara que siga a base de mentires i falsedats. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Gent que sols saPP mentir