L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 de juliol del 2018

L'Ajuntament ofereix als xiquets i xiquetes un viatge pel Sistema Solar i l'Univers



L'Ajuntament de Tavernes, a través de les regidories de Serveis Socials i de Turisme, que dirigeixen respectivament Noe Alberola i Pilar Ausina, han organitzat una activitats per a xiquets i xiquetes en edat fins a l'ESO (de 3 a 16 anys) amb l'objectiu d'apropar-los el cel i els seus estels.

El dia de celebració de l'activitat serà el pròxim divendres, dia 13, en les pistes de pàdel municipal situades en la platja de la Goleta, al costat mateix del Camí Marenys, enfront de la residència Solimar i molt prop de l'escoleta de la platja.

Pistes de paddel on es farà l'activitat
Els assistents podran gaudir d'un planetari on podran estudiar i comprendre millor la Lluna, el Sol, els planetes i constel·lacions, així com els seus moviments. A més, també disposaran dels telescopis professionals de l'Associació Astronòmica de la Safor per poder observar el cel i tots els seus enigmes. En conjunt, l'activitat serà una forma pràctica d'apropar l'Univers als nostres menuts

L'activitat és gratuïta i inclusiva, és a dir, està preparada perquè siga totalment accessible i per tant puguen participar tots els xiquets i xiquetes interessats. Començarà a les 21 hores, però cal anar-hi a partir de les 20'30 per tal d'inscriure's amb l'objectiu que els monitors puguen formar els grups ajustats a les edats.