L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 29 de juliol del 2018

La XXIV Fira de Sant Jaume tanca avui les portes amb un castell de focs d'artifici


 
Avui arribem al darrer dia de la XXIV Fira de Sant Jaume, una fira que continuat l'esperit iniciat l'any passat, i on l'aposta de l'Ajuntament, a traves de la regidoria d'Agricultura, que dirigeix el regidor de Compromís Javier Escrihuela, ha estat donar un major protagonisme a les entitats del poble que han pogut mostrar als visitants algunes de les activitats que desenvolupen.
 
 


La fira ha continuat amb la tasca d'impulsar les nostres tradicions i cultura, cosa que hem pogut constatar amb les diverses actuacions musicals que hem gaudit en aquests dies, o cas d'ahir d'ahir, amb les demostracions de pilota valenciana, modalitat "raspall" sèniors femení i masculí, o amb una mostra-desfilada de moros i cristians, de les quals oferim unes imatges.
 


La fira s'obrirà avui a les 19 hores i com a cloenda s'ha anunciat un castell de focs artificials a l'entrada del recinte firal. Fins que arribe eixe moment, els visitants podran aprofitar les darrers hores de la fira per comprar els productes que s'hi exposen o en el cas dels menuts gaudir de les atraccions ubicades al costat de la caseta d'informació i turisme.