L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 de juliol del 2018

ACUDE tanca el curs amb una festa d'acomiadament



L'associació "ACUDE" ha finalitzat el curs i ho va celebrar amb  una festa d'acomiadament dedicada a la gent major que atén de manera exemplar i desinteressada.


El curs ha estat molt intens, després de molts anys d'experiència i alguns hi ploraren perquè s'acabava.



Ara a tots queda el conhort i esperança que tot de nou es reprendre a setembre, amb ànims renovats i mentrestant l'Ajuntament continuarà fent tallers de respir al poble i a la platja.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, acompanyat de la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i els regidors Eva Palomares i Eduardo Bononad.


 La xaranga "Cartes que no lliguen" van posar la nota musical i l'animació a l'acte com bé podeu vore a les fotografies.