L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 12 de juliol del 2018

Tavernes celebra el Dia del Clot amb les càmeres de “A punt” en directe. Reportatge fotogràfic



La vesprada, que és majorment quan el veïns aprofiten per acostar-s’hi al Clot de la Font i quan hi havia anunciada l’actuació de “40 Funks Brass Band”, amenaça pluja. De fet, sobre les 18’30 hores l’oratge ens oferia llamps, trons i alguna pluja i que feia pensar que enguany no acudiria massa gent.


El possible mal oratge va canviar, i després ja passades les 19’30 hores, amb un cel completament ras van acudir-hi molts veïns i la cosa es va animar, de manera que a poc a poc, el paratge es omplir de gent.


Al Clot de la Font com és costum hi havia paradetes diverses de joguets, de fruits secs i torrat – el torrat no pot faltar en els porrats- i també l’habitual paradeta del Centre Excursionista de Tavernes preparant entrepans i beguda per als assistents a més de donar a conèixer la tasca que hi realitzen.  I una parada de llibres, que sempre venia bé per aquells que encara no havien triat el llibre o llibres de lectura  de l’estiu.


I com a novetat i per donar a conèixer la festa a tota l’audiència, les càmeres de la televisió valenciana “A punt” que entrevistaren en directe a Encarna Sansaloni, la cronista oficial de la ciutat.


Com hem dit en una altra ocasió, el Festival Sete Sois Sete Luas començava la seua programació amb l’actuació de “40 Funk Brass Band” en el Clot, un grup de 10 músics que amb el seu espectacle de música de carrer, recordant l'ambient de la ciutat de New Orleans, recorregueren el paratge, i ens feien acostar als assistents amb ales de la imaginació als carrers i l'ambient de la ciutat americana. Tot un encert.