L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 17 de juliol del 2018

Divendres dia 20 a la Torre de Guaita: Trobada Solidària amb l’estrena del MajorFest.



La Trobada Solidària és un aparador on mostrar les tasques de les associacions i entitats sense ànim de lucre de la ciutat.

La Torre de Guaita de la platja serà l’escenari que acollirà la segona edició de la Trobada Solidària el pròxim divendres 20 de juliol. Un total de catorze associacions i entitats sense ànim de lucre amb vinculació a la ciutat han confirmat la seua presencia a una trobada que té com objectiu posar en valor i destacar el treball que realitza el teixit associatiu del municipi mitjançant les nombroses activitats que duen a cap dirigides a tot el públic.


La trobada està impulsada per la Regidoria de Serveis Socials, que dirigeix la regidora Noèlia Alberola, de Compromís,  en col·laboració amb el teixit associatiu valler.

Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha ressaltat que “aquesta proposta conjumina la posada en valor de l’activitat inestimable del teixit associatiu local i les activitats per a la dinamització i socialització de la gent gran de Tavernes. A més, amb l’organització d’aquest esdeveniment en aquest escenari, volem reivindicar la Torre de Guaita com a punt de trobada en la platja de Tavernes”.



Festival MajorFest

La mateixa jornada, i dins dels actes organitzats a la Tore de Guaita, se celebrarà el festival MajorFest, un festival dedicat a la gent gran amb l’actuació del “Riber Som” amb una proposta tribut a la música dels anys 60 i 70.

Aquest festival és una novetat, està dedicat especialment a la gent gran en el que serà un homenatge recordatori de la música de fa unes dècades, en contret un tribut a la música melodia dels anys 1960 i 1970.

Els assistents podran gaudir d’un àpat popular i recordar els sons de la seua joventut oferts pel grup “Riber Som” en una actuació que començarà a les 21:30.

Cal indicar que, durant la jornada hi haurà activitats destinades al públic infantil com jocs tradicionals o globusflèxia per tal d’afavorir la transversalitat de les activitats.