L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 de juliol del 2018

La Fira de Sant Jaume continua la programació amb activitats diverses




La Fira de Sant Jaume continua la seua activitat i són molts els visitants de la nostra platja i també els vallers els qui aprofiten les hores quan refresca ja el dia per visitar els estands i poder comprar alguns dels productes que s’hi ofereixen, o prendre alguna cosa a la fresca en els llocs de menjar que hi ha a la fira.


Ahir entre les activitats programades ahir va haver una demostració de pilota valenciana en la modalitat raspall duta a cap per xiquets en el carrer del costat de l’església de Santa Maria de la platja.


També, el grup valler format per professionals de la musica “Perkmetall Sextet" va oferir en la zona gastronòmica una espectacular actuació amb  música d'estil blues, pop, tango, i funky.  La mestria i professionalitat posat al servei d’una actuació que va agradar molt als assistents per la varietat oferida.

ACTUACIONS A LA FIRA AVUI DISSABTE

19:00 Obertura de la fira.
20:00 Exhibició de pilota "Raspall" sèniors femení i masculí  a càrrec del Club de Pilota de Tavernes de la Valldigna (carrer Ermita).
20:00 Exhibició Club de Patinatge de Tavernes de la Valldigna (avinguda de la Marina).
20:30 Desfilada de Moros i Cristians (avinguda de la Marina).