L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 5 de juliol del 2018

El director de la SIUM Rafa Garrigos dirigeix un camp musical i un curs de direcció a Itàlia


El director de la banda de la SIUM de Tavernes, Rafa Garrigós, dirigirà aquest estiu el campus musical i un curs de direcció als Alps italians.

Es tracta del Campus Musical Juvenil "Scaliamo le note", per segon any consecutiu, on dirigirà la banda del campus i a més, impartirà un curs de direcció per a directors de banda.
L'esdeveniment serà en un lloc dels Alps, la vall de Venaus al Piemont italià prop de la frontera amb França. Les dades anunciades son entre el 16 i el 22 de juliol.



Cal indicar que aquesta activitat musical té una bona nomenada en el panorama musical italià, i bona prova és que les places estan exhaurides, però roman oberta la inscripció com oient.

Així mateix hi havia encara unes places per al campus juvenil, on es reben classes i màster class amb alguns dels millors solistes de les orquestres italianes.