L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 17 de juliol del 2018

"Estiu Solidari", esdeveniments de la Junta Local contra el Cáncer



La  Junta Local de "l'Associació de la Lluita contra el càncer" estarà present el pròxim divendres, dia 20,a la Torre de Guaita per participar en la segona edició de la Trobada Solidària, un esdeveniment que organitza la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes.

Seran moltes les associacions locals qui estaran presents amb tota la informació sobre les activitats i ajuda que ofereixen als veïns. La Junta Local de la contra el Càncer posarà  a la venda les entrades de la "9a Gal·la contra el càncer", esdeveniment que està previst el dia 19 d'octubre.

Serà una bona ocasió, visitant la seua parada per conéixer la tasca que efectua l'associació, a més de poder adquirir els nous articles com mocadors, ulleres de sol, gorres, viseres, ventalls, bragues de coll, polseres, vidrioles i altres objectes com ajuda a l'entitat.

Igualment l'associació estarà present en la Fira de Sant Jaume. Aquest esdeveniment ja tradicional dins de l'estiu valler, se celebrarà del 25 al 29 de juliol en l'Avinguda de la Marina de la platja.