L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 12 de juliol del 2010

ULTIMA HORA: L'INTERAMPA es concentra a la porta de Conselleria

Més de 250 persones han arribat amb 4 autobusos aquest matí fins a les portes de la Conselleria d’Educació provinents de Tavernes, Benifairó i Simat.
Majorment els concentrats eren pares i mares de les entitats, però també alguns polítics cas de l’alcaldessa de Simat, Agustina Brina, del Bloc, i el regidor Joan Serra, d’Esquerra, que han estat junt a les AMPES en una concentració que vol reivindicar que els nostres fills i filles que han de cursar ESO en el 2010-2011 es queden un anys més als centres escolars. També estava present la presidenta de FAPA-Valencia, Maria José Soriano.
Una delegació de les AMPES s’han reunit amb Rafael Carbonell, director general per a Centres de la Conselleria, que ha de transmetre les postures i sol·licitud de les AMPES a la Secretària Autonòmica d’Educació, Concha Gómez Ocaña, persona de màxima responsabilitat en matèria educativa i que, en definitiva, ha de solucionar el tema.
En la reunió s’han parlat de dos postures principals: la de l’InterAMPA, que com tothom es massa sabut vol que els alumnes romanguen als centres fins que l’IES “La Valldigna” no acabe les obres, i una segona que ha estat dita per Rafael Carbonell, i que podríem dir la que ara és mes oficial, almenys és la que defensava l’Administració, que es treballe el pròxim curs en dos torns. Aquesta postura no la contemplen els pares i els arguments son clars: hi ha molts alumnes que cursen estudis musicals i això seria un fort entrebanc, sense oblidar les múltiples activitats extrescolars esportives on participen.

-


4 comentaris:

pepegall ha dit...

i a mes de música, tambe hi han que fan altres coses.

Alii ha dit...

Molts xics i xiques tenen altres extraescolar a demés de música des de fa anys, que tenen que fer, ¿un any sabàtic perque s'han precipitat en traure la ESO de les escoles?
Alguns d'estos alumnes que faràn,sense ganes,anar-se'n a estudiar fora de Tavernes? Buscar altres instituts a Cullera,Gandia,... siguent que tenim dos instituts a la Vall.

Que se ho pensen be el que van a fer, que poden fer molt de mal als nostres xiquets/tes, esperem que prenguen una decisió que no perjudique a ningú.

Alii ha dit...

Molts alumnes fan altres extraescolar a demés de música.
Enguany que faràn, un any sabàtic si els toca el torn de vesprada/nit, no podràn fer els seus estudis, esports,... que fa anys que fan per les vesprades.
Els alumnes que van a classes particular perque necessiten una ajuda, a on trobaràn pel matí qui els done eixes classes?

Si no es busca una altra opció molts tindràn que buscar altres eixides, sense ganes, matriculant-se en instituts de Cullera, Gandia,... siguent que así en tením dos.

Esperem que tot es solucione de manera que cap alumne es veja perjudicat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpeu-nos.
Sabem (i tant que ho sabem, perquè tenim fills) que hi ha alumnes que fan classes de repàs, que van a judo, que entrenen a futbol, que fan ciclisme... que tenen mil activitats després de les classes.
Esmentar els estudis de música ha estat simplement pel fet de ser uns estudis reglats que s'imparteixen en centres oficials i de vegades han d'anar fora de Tavernes.