L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de juliol del 2010

Resultat de la impugnació que va fer la Creu Roja del concurs de salvament i socorrisme

Ho podeu consultar a

http://www.tavernes.org/licitacions.php

-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

On es pot consultar la inpugnació?
sols ix el resultat, no allò que ha inpugnat.

Anònim ha dit...

A mon em fa vergonya.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per a ser més precisos, el document us el podeu descarregar o obrir de

http://www.tavernes.org/descarregar.php?doc=data/campanyes_lic/022201045 REREAP.pdf

A l'apartat "Fundamentos de derecho" podeu intuir o deduir que és el que va al·legar Creu Roja.

Anònim ha dit...

Jo no ho entenc! no apareix el que han dit els de la creu roja. Tenim la mitat de la informació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Repetim: En l'apartat "fundamentos de derecho" es pot deduir que al·lega Creu Roja, però teniu en compter que és a través dela contestació a l'al·legació.
Si algun membre de la Creu Roja ens vol fer arribar exactament l'escrit el publicarem, mentrestant és l'únic que tenim

Anònim ha dit...

No servix de res, la filla de la consejala que firma és la novia d'un dels de Vadepsa.
Més tard o més prompte ens enterarem de tot.

gorreta ha dit...

no es calfeu el cap, l'ajuntament te set o huit adbogats, ningun es del poble, tenen igual, ells et que volen es poca faena, si no hi han boies o barca de salvament els en fot.
que tots el socorristes de tavernes estiguen ne xeraco o gandia tambe.

Anònim ha dit...

Independentment de que si a l'empresa treballe alguna persona coneguda de algún concejal o coses per l'estil, el que no entenc és de què es queixeu i més encara de què es queixa la Creu Roja si, desde el primer moment, ells han sigut l'empresa que ha ofertat més cara.

Pense que l'error ha estat per no llegir e interpretar bè la licitació.

Quan una empresa es presenta a una licitació d'un ajuntament, per una part s'ha de fer l'anàlisis de costos per a vore si ix rentable el projecte. Després la segona cosa que es veu és com es puntua. En aquest cas, tindre la proposta més económica era determinant i pense que la creu roja, té i tenia recursos per a ofertar el preu més baix, sacrificant en la proposta més mitjans tècnics que no eren tant determinants com la ecnómica. Aquest ha sigut el error que ha comes la Creu Roja i es per això que lo únic que pense que podria haver fet al respecte (i espere que ho fera) es demanar una revisió de la adjudicació per tal d'aprendre dels errors que han fet ells, per a pròximes licitacions.

Una altra cosa, açò pense que son els danys colaterals de demanar que les adjudicacions es feren més transparents, i la major realitat es que d'aquesta forma les empreses que ixen perjudicades son les del poble, i per tant el ciutadans del poble.