L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de juliol del 2010

Quin redesastre, mare!!!


Es veia vindre i finalment s’ha produït: Park Campanar l’empresa adjudicatària de l’aparcament municipal del Passeig ha abandonat. Se’n va. Demà tanca la “paradeta” i deixa Tavernes.
I deixa amb un greu problema el govern municipal del PP, el partit que fou el gran impulsor d’un aparcament que amb les obres ha dut aparellat la destrossa del Passeig tradicional, convertit ara mateix en un desert de formigó sense ombra.
Una història que comença en el 2005, amb l’alcaldia regida per Eugenio Pérez, i amb un projecte que costava sobre els 2’2 milions d’euros per a 340 places, unes quantes de les quals havien de cedir-se a l’ajunament. L’adjudicació era per a 40 anys però l’any 2008 davant els problemes l’ajuntament “regala” que passe a ser 60 anys.
Fa uns dies comentàvem ací mateix que Park Campaner volia rescindir el contracte, i que el ple municipal no ho va aprovar. Premonitòriament ja titulàvem “Quin desastre, mare”, com podeu vore a l’enllaç

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/quin-desastre-mare.html

Deixant de banda els temes legals, indemnitzacions, etc. sembla ser pel que hem llegit als diaris comarcals que l’ajuntament està disposat a assumir la gestió. Ens ha sobtat sobre tot les manifestacions de l’alcalde Manuel Vidal a “Las Provincias”, les que diuen: “El Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna no tiene ningún problema en asumir la competencia del parking, es más, creemos que gestionado adecuadamente puede ser rentable. Los usuarios seguirán teniendo a su disposición el parking y vamos a mejorar su servicio".
Unes manifestacions que són totalment contràries a les que manifestava el seu partit fa uns anys, quan s’estava aprovant el projecte i el Bloc, que sempre ha votat en contra del projecte, davant un PP que no volia de cap manera paralitzar el projecte, li demanava que almenys fos un aparcament municipal amb gestió municipal, o bé crear una empresa pública que el gestionara. L’alcalde d’aleshores, E.Pérez ho va rebutjar en el ple i posava com a exemple Gandia, on la gestió era privada.
Al cap d’uns anys li hem pegat la volta al tema: ara ja diuen que l’aparcament pot ser rendible si es gestiona bé, o siga fa uns anys sembla ser que l’ajuntament era incapaç de gestionar-lo com cal i ara, en plena crisi económica i política d’un PP local sense projectes, si que ho farà. ¿Algú ho enten?
Haurem de considerar les manifestacions com una manera més de voler amagar el que és evident: primer: un desastre de projecte; segon: una sèrie de perjudicis per a Tavernes, el més gran la destrossa del Passeig, i ara la quantitat de feina legal, gestions, etc i etc. que li durà als funcionaris i tècnics la “fugida” de l’adjudicatària.

-

5 comentaris:

Un de Tavernes ha dit...

Al gos flac tot són pusses!!!

Aquest podria ser el resum de la manera de governar del PP.

Mira que tenen sort els nostres des-governants!!

A cada cullerada, mosca.

El nostre govern es "lluix" en cada actuació: piscina, parc de cantalot, institut, pàrquing,servei de socorrisme, accessibilitat minusvàlids, subvencions a les associacions locals, etc., etc., etc....

Un altre de Tavernes ha dit...

No estic d'acord amb "al gos flac tot són puces" (Més correcte: ase magre, ple de mosques / caldera vella, bony o forat).

A Tavernes, més bé caldria aplicar: "on no hi ha, no es pot traure".

I també per a la gent de la Vall: "No hi ha pitjor cec que aquell que no hi vol vore", en referència a la cagada de l'última votada municipal quan de cap manera van voler vore que s'amagava darrere de l'excel·lent llista que presentaven. Així ens va.
El millor de tot és que ara, parles amb qui parles, ningú va votar-los quan assoliren el 50%.

Un altre de Tavernes ha dit...

Rellegint, me n'adone que potser no m'haja expressat bé: Volia dir realment:
"en el cas del nostre poble, no estic d'acord amb l'aplicació d'eixe refrany (que per altra banda és més correcte "ase magre, ple de mosques" o "caldera vella, bony o forat") i crec que li va millor aplicar allò de "on no hi ha, no es pot traure".
I queda clar que eixa valoració està feta des del punt de vista del treball i gestió polítics, no pas des del personal ni particular perquè com a persones em mereixen tot el respecte.

Valor ha dit...

Un desastre de poble si senyor, en tot..... I posaré un exemple:

Dissabte, vaig tenir una urgència mèdica, i em va fer una recepta, i com aquest poble és un desastre vaig tenir que anar a la platja, per que com tots sabem, els qui som pobres, i no tenim apartament ens quedem sense farmàcia de guardia els caps de setmana al poble, i sort que soc jove i tinc cotxe per que si arribe a tindre 70 anys, i sense carnet de cotxe, em quede sense medicament.... Els nostres governants, no poden oblibar a que els qui ens quedem tot l'estiu al poble, no tingam servei de farmàcia els caps de setmana?

Anònim ha dit...

A la web de l'ajuntament diu:

Dijous dia 5 d'agost de 2010, a les 19:30 hores, a la Casa de la Cultura, reunió informativa per als propietaris i arrendataris de places del pàrquing del Passeig del País Valencià.

Els assistents hauran d'entregar una còpia de l'escriptura o contracte de lloguer.