L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de juliol del 2010

Quin desastre, mare!!!


Ara va i resulta que després de donar-li totes les facilitats a l'empresa concessionària de l'aparcament del Passeig, després d'augmentar-los "debades" 20 anys més la concessió per vore si incrementaven els clients, després de.... bé, ja veiu com ha quedat el centre de llocs d'aparcament i ni així sembla ser que han pujat les vendes!!!.

Doncs bé, ara l'empresa ha demanat a l'ajuntament ¡agafeu-vos sino caureu de tos! RESCINDIR EL CONTRACTE I LA CONCESSIÓ perquè , argumenta la concessionària, que no és negoci.
El pròxim plenari, dilluns que ve, s'haurà de vore la petició de l'empresa i no cal ser molt llestos per a pensar que l'ajuntament li dirà un NO com una casa. No considerem que l'ajuntament ho accepte com a justificant ni menys que vulga rescindir el contracte perquè, suposem, li hauria de pagar la inversió feta, sobre els 2'2 milions d'euros.
Si el PP haguera fet cas de l'oposició fa uns anys...!!! I mira que li van dir que la cosa no acabaria bé, que Tavernes no es poble per tindre un aparcament pagat, etc. etc. Les majories absolutes de vegades porten açò.
I ens recordem del Sector Marenys 2A, set anys sense posar una rajola i ja se li va dir en el seu dia: no s'ha atés el Patricova. I allí està el sector.

I també ens enrecordem d'aquell refrany castellà (amb l'idioma que tant vol el PP valencià): Cuando las barbas de tu vecino... perquè vorem, vorem que passa d'ací uns anys amb la piscina.
Però la piscina té un altre contracte i si l'empresa té pèrdues, es farà càrrec l'ajuntament.
En la nostra opinió... ¡Bona manera de preocupar-se per l'interés dels vallers: els guanys per a l'empresa, si n'hi ha, i les pèrdues, a repartir entre tots.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veia vindre..., també vindria el cas dir "D'on no hi ha no es pot traure"

vicent ha dit...

No sé si el/la company/a Anònim, (Cotorra. No hauries de publicar cap comentari signat amb el pseudònim Anònim. És un suggeriment, no una prohibició) es refereix a que els governants del nostre poble no tenen més llums quan diu això: "d'on no ni ha, no es pot traure" perquè no estic d'acord, encara que reconec que els actuals governants, des de l'alcalde fins a l'últim regidor/a, tenen molt poques llums. I no estic d'acord perquè si ells estan ahí és per que la majoria del poble els ha votat però, pel que veig, ningú o quasi ningú de Tavernes els ha votat. Si és així, els partits en l'oposició haurien de mirar-això hauria d'investigar-se perquè seria frau electoral.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que passa és que signar com "anònim" o com "Vicent" o "Pepe Grillo" o "María la Piconera" és el mateix realment, perquè el fet de firmar amb un nom en compte de dir-se "anònim" no ens diu qui firma, no ens informa de qui és exactament l'autor, ni ens assegura que li diguen Vicent, Pepe o Andreu.
Mentre no tinguem un DNI identificatiu de la persona que escriu, tots sou en cert aspecte anònims. I com que el DNI no l'anem a demanar...

Això si, encara que no sabem exactament qui és Vicent, Pepe o Maria la Piconera, sempre és convenient posar un nom diferent a anònim, almenys per tindre clar a qui se li respon.

Anònim ha dit...

una densa massa d'arbres arrassada; dues plantes de garatge buides, tres arbres en macetes, quatre gats pel passeig, cinc minuts en haver-se parat a pensar i açò no havera ocorregut... i així comptaríem fins a mil els perjudicis que ens ha dut aquesta panacea a l'aparcament. Molt bé per a aquell que digúé: el pàrquing es farà per damunt del meu cadaver

Anònim ha dit...

El parquing es farà per damunt del meu càdaver; l'alta tensió passarà perquè tinc majoria absoluta, sóc el més votat i el poble m'ha autoritzat a fer un conveni; el PAI i no l'agricultura és el futur de Tavernes; tinc moltes empreses que estan barallant-se per fer la piscina; hi ha centenars d'empreses que es volen instal·lar al parc tecnològic; farem 700/800 vivendes VPO en Marjaletes; el parc de Cantalot ja ha començat... i així ompliriem pàgines i pàgines i més.

Anònim ha dit...

Xe jo no conec a ningú que vote al pepe, i guanya al poble i a la generalitat, això com potser?
O la gent menteix més que parla o ací passa alguna cosa rara.

silmin ha dit...

Cal a a més assenyalar totes les places d'aparcament que l'ajuntament a llevat per la zona durant els ultims anys... cadascú pensarà el que voldrà, però no crec que ningú dubte de les intencions i a qui pretenien beneficiar.
Eren 800 habitatges de VPO, vaig estar al camp de futbol quan ho digué Eduard...s'han quedat en 17 ( de les 300,si no m'enganye, que toca "legalment") i a un amic li van oferir una fa cosa de 6 mesos ja que no les poden vendre per mala qualitat segons informació de gent que hi va accedir (encara que supose que la dificultat als credits pot ser que tinga que vore).
De tota la gent que he conegut a
Tavernes durant infantesa i joventut quasi tots coixegen/decanten molt cap a dretes (tant respectable com altra opinió...m'ha costat de dir..), no m'estranya gens que guanyara qui guanyà les eleccions molt a disgust meu. A més, el més votat sols reflexa ser el més votat, ni el més bonic, ni intel.ligent, ni aplicat...no crec que per votar li s'incremente el CI a ningú.
Espere que cotorra/veïns siguau informant del tema, fins d'ací 15 dies no torne a Tavernes i voldria seguir el tema.

Anònim ha dit...

No sé si sera correcte el nom, jo també vaig estar en un camp de futbol fa uns anys arran del PAI i pense que era Eugenio Pérez l'autor de la promesa de les VPO després de regalar el quarter de la Guardia Civil i quan els del Bloc li exigien dedicar el solar per a vivendes VPO.

vicent ha dit...

Si, amics de la Cotorra de la Vall. El suggeriment de no publicar comentaris signats amb el pseudònim "Anònim" és per evitar malentesos pel fet de ser un pseudònim genèric i no distintiu, com signar amb algun altre nom diferent als altres companys, encara que com molt bé dius, això també ens maneté en l'anonimat i per això hauriem d'intentar tots, fer comentaris més comedits i decorosos.
Malgrat tot, si voleu seguir signant amb el pseudònim "Anònim" feu-ho, però no deixeu de participar-hi a la Cotorra de la Vall perquè està molt bé que els veïns pugam expressar-nos lliurement, queixar-nos, criticar, riure i plorar, amb total anonimat.
Per cert, Cotorra. El meu nom és Vicent, els cognoms no te'ls diré, de moment.

priscila ha dit...

Personalment a mi el que m'interessa és si es podrà "treure" per que acaben l'institut. Per a vendre projectes quasi tots som bons, però a l'hora de materialitzar-los em sembla que es queden com "el rocio de la aurora".

La diplomàcia és una virtut però no hi ha pitjor cosa que tractar amb diplomàtics que s'apropien de l'oratòria, la persuació i les tècniques argumentatives i desprès a la pràctica no tracten l'economia degudament.