L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 8 de juliol del 2010

PLENARI DE JULIOL (II): El Bloc demana la millora de l'estació del tren


12 morts i catorze ferits va haver a l'accident de la nit del 23 de juny (Nit de Sant Joan) a Castelldefels. La gent va passar per les vies de manera imprudent encara que eixa estació té pas subterrani per a passatgers. La situació no és la mateixa a Tavernes, on els passatgers han de creuar les vies per obligació, perquè no hi ha altre remei ni altra possibilitat de passar d'una andana a l'altra. I de vegades circulen gents d'alta velocitat que no tenen parada a la nostra ciutat.
Tot això ho recordava el Bloc en el plenari de dilluns, quan sol·licitava que la corporació un posicionament comú i que és dirigira a ADIF, l'entitat responsable d'infraestructures per exigir l'execució del projecte que acabe amb eixa situació tan perillosa acabara ja d'una.
El regidor i portaveu del Bloc, Jordi Juan, va recordar a l'alcalde Manolo Vidal, que uns mesos després de ser nominat candidat a l'alcaldia i com a responsable d'obres que era de Tavernes, va mantindre diverses reunions amb responsables de RENFE d'on va eixir el compromís, segons es va dir en la premsa, d'un projecte de millora per a l'estació que anava a executar-se quasi de manera immediata.
El regidor del Bloc va demanar igualment que s'acometeren de manera urgent obres de millora de l'accessibilitat a Tavernes. No cal ni dir que una persona discapacitada ho té ben negre i ben malament per creuar les vies.
L'alcalde, Manolo Vidal, va reconéixer que eixe projecte s'havia promés però va recordar que estem en època de talls i que tot apuntava a que l'estació de Tavernes s'havia quedat fora dels projectes immediats.
La petició del Bloc es va plasmar en la decisió de fer un escrit conjunt i demanar l'agilitació del projecte.

Nosaltres, des de La Cotorra, només volem recordar que quan es va anunciar el projecte era desembre del 2006 i els retalls que diu l'alcalde s'estan fent ara, en el 2010. Han passat gairebé quatre anys. ¿Quines gestions ha fet el nostre govern municipal en eixes tres anys de bonança econòmica?
A més, la seguretat dels veïns i veïnes no solament de Tavernes sinó de tota la Valldigna d'on són els usuraris no es pot deixar de costat arguint que un projecte d'aquestes característiques és paralitzat per retalls econòmics ¿Caldrà esperar a alguna mort per agilitar-lo?

-

1 comentari:

usuari ha dit...

Açò es algo que ve demanant-se des de ja no recorde quan, però des de 2006 ha aparegut varies vegades en premsa. Esperem que no ocórrega cap desgràcia i que des de l'oposició almenys es pose la pressió necessària per tal que els tramits necessaris per fer les obres s'acceleren.