L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de juliol del 2010

Nota dels usuaris sobre el servei de platja accessible


Les persones usuaries del servei de platja accesible ens han enviat la següent nota acompanyada de la fotografia que publiquem.

"Hui divendres, dia 9, el servici a discapacitats de la platja continua sent un desastre. El servici a començat passades les 11.30 del matí en la Plaça de la Safor (havia d’haver començat a les 11), però inclús hi ha més.
La cadira amfíbia ha arribat quasi a les 12 i només han portat tres cadires per a assentar-se, amb la qual cosa els familiars i acompanyants han hagut d’estar dret i les places d’aparcament continuaven sense pintar i senyalitzar. Per a rematar la faena, ens hem hagut de dutxar amb una botella cortada.
En el nou lloc inclús no estava pintat l’aparcament, estaven en això, però clar, no es podia aparcar i per això hem hagut d’anar a la Plaça de la Safor. Com a mostra teniu una foto".


Gràcies per la informació i la fotografia.


-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons l'ajuntament l'empresa que ha guanyat ho ha fet per que oferia millor servei i no per uns quants euros. Ahí tens el servei!

Confiança!

Anònim ha dit...

Una de dos, o en l’ajuntament són tots panolis o ens creuen panolis a tots.

Anònim ha dit...

Estoy seguro que desde el ayuntamiento están haciendo todo lo que les es posible, lo que pasa es que soy todos unos protestotes, solamente sabéis criticar por que cuesta muy poco, no tenéis ni idea lo que cuesta de poner en marcha todos los servios de la playa, hay que tener un poco de paciencia, por que estabais mal a construbrados. Antes un mes antes ya estaba todo en marcha, seguro que para el próximo año estará todo en marcha en el plazo indicado.

Anònim ha dit...

JA JA JA que risa que ma da.
Si en diez o doce años no han aprendido.
A que lo dices en plan irónico?

Anònim ha dit...

La veritat és que sí, estan fent tot el possible per guanyar les eleccions, però no per fer de la platja un punt turístic i una font d'ingressos per als comerços, ni per a donar resposta a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda.

<<<\\\...AiToR...///>>> ha dit...

pfff que esperaveu??? si en aquest poble o no fan res o si ho fan es a presses i malament.