L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de juliol del 2010

L'aparcament del Passeig... puja els preus?'

Un lector ens diu que avui ha anat a arreplegar el cotxe de l'aparcament del Passeig i li han dit que a partir del mes que ve, pagarà 70 euros en compte dels 30 que es paguen fins ara.
I es pregunta - nosaltres també ens ho preguntem -: ¿Si a 30 euros no aparca ningú, quants n'aparcaran a 70?. En pocs mesos sabrem la resposta.
Com aci vam informar, l'ajuntament no va voler resoldre el contracte el ple passat tal i com li demanava l'empresa en base a que el negoci és bastant ruinós.
Realment ha estat un negoci totalment ruinós en tots els aspectes:
- Per un costat l'empresa no assoleix de cap manera les expectatives previstes, ni amb pujada de lloguer de 40 a 60 anys.
- Per un altre Tavernes. ¡Ai, Tavernes, ha fet pijor negoci encara!: ha desfet una zona verda (bé, no té importància en tenim massa al poble, ¿ veritat?); ha enterrat una part de la nostra història i de la manera tradicional que teníem els vallers de viure l'estiu ( no passa res, ens queda la platja per refrescar-nos) i ha mort part de la vida comercial de la zona en eliminar places dels carrers (tampoc passa res, tenim Carrefour, la Vital, La Ribera o Eroski, això si fora del poble).
Si sabeu algun benefici que ha tingut per als ciutadans/ciutadanes l'operació, ens ho digueu.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Han pujat el preu, hi ha un cartel al mostrador del parking que ho comunica

Anònim ha dit...

He fet una foto, ¿com la puc enviar?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La pots enviar sense problemes al nostre correu

lacotorradelavall@gmail.com

i posar-la com arxiu adjunt.