L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 d’agost del 2010

Olegario Alario guanya en la cronoescalada al Torreón de Palència


Olegario Alario, de l'equip de curses per muntanya Mancomunitat de la Valldigna guanya en categoria de veterans en la segona cursa de la lliga de la Copa d'Espanya de Cursa Vertical celebrada ahir diumenge, 1 d'agost, en la localitat de Brañosera a Palència. La prova va consistir en una Cronoescalada al Torreón de 2.139 metres d'altitud en una distància de 7.8 quilòmetres i un desnivell de 1.060 metres.
Olegario, de Simat, membre de la Selecció Valenciana de Cursa Vertical ha conclòs la difícil prova en primer lloc amb un temps d'1 hora i 58 segons. El corredor de la Valldigna està al capdavant d la classificació del campionat amb 20 punts després d'haver guanyat la celebrada el mes de maig en ATXONDO – BISCAIA.
El resultat fa que Olegario siga uns dels favorits per aconseguir el Campionat en categoria de veterans de la Copa d'Espanya de Cursa Vertical. La pròxima cita el 28 agost KILÓMETRO VERTICAL SIERRA NEVADA MONACHIL – GRANADA, i l'afronta amb molta il·lusió i ganes de realitzar un bon paper a pesar de la dificultat de prova, que superarà altituds més grans de 3.000 metres.
L'equip de La Cotorra li dóna l'enhorabona i l'encoratja a seguir endavant!!!

Font i fotografia: Grup de Muntanya Valldigna
-