L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Un grup de neteja va arribar fa dues setmanes a vora riu, a la zona de la pista atlètica. Es dedicaren un temps a netejar els voltants i a posar tot el fem i deixalles en bosses grans. I les deixaren plenes al costat de les voreres, perquè algun camió de neteja municipal - això ho suposem nosaltres- se les havia d'emportar. Cal dir que hi ha més bosses de les que mostren les fotografies.

Han passat dues setmanes. Les bosses continuen allí, immutables i l'única cosa que ha canviat és que algunes comencen a estar esgarrades pels gossos.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es vergonyos, jo tambe he vist les borses i vaig pensar el mateix. En aquest Ajuntament no hi ha ningun control per part dels Politics, ja que cre que aixo es falta i molt greu dels mateixos.

Anònim ha dit...

Tots a votar PP

Anònim ha dit...

vergonyos es que tinguen vin-i-cicmil encarregats i que ningu sapiga coordinar.PASA PALABRA.

Anònim ha dit...

No és sols a aquesta zona, practique el senderisme, i fa uns dies vaig anar per la part de la Fonteta de la Mina, i també han estat les bosses alguns dies, ara ja fa alguns dies que no he passat, però si estan a vora riu, a vora muntanya també deuen estar.

Anònim ha dit...

També estaven pel Camí Marenys. Estes les van agarrar als pocs dies.

Anònim ha dit...

Hui encara estan igual.Que no s'enteren.

vicent ha dit...

M'agrada molt el to humorístic que alguns ampreu en els vostres comentaris com per exemple el PASSA PALABRA. No hi ha millor manera per afrontar aquestes situacions que l'humor perquè, en el cas contrari...Ai! Mare. És divertit que els comentaris siguen curts, com els que s'han vessat a aquesta informació. Tot i això, seria convenient signeu els comentaris amb un pseudònim per allò de diferenciar-los els uns dels altres si no, sembla que sempre són de la mateixa persona. Mireu de fer-ho, no costa res. Tots us ho agrairem.

Esguard ha dit...

I hui dijous continua igual