L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Souvenirs de Tavernes


La Cotorra hui no pot volar. Aterrant damunt d'una vorera del poble i com que anava distreta pensant en els alumnes que van a estar apinyats el proper curs als IES vallers, ha tingut tan mala “pata” i no se n’adonat que hi havia una massa viscosa amarronada, com Muntanya de Bellavista, i s'ha empitrat. De cap a cua.
Ai! Pobra Cotorra! Ara entén als vianants sofrits de Tavernes, que caminen per les voreres com si foren indis seguint un rastre per tal de sortejar els souvenirs que infesten els nostres carrers. Quina imatge! Quina brutícia! Què poc civisme per part dels amos dels animalets, i quina deixadesa per part de les nostres autoritats que no ho eviten!.
I qué gran qué era, collons! Tamany XXL!
Molt prompte podreu participar al concurs: Contem les merdes del poble. En les principals cadenes. Del water.
Seria un bon reclam pel turisme d'aventura: ¿Visite Tavernes, atrévase! Cruce y salte por las aceras, esquive mierdas de perro de todos los tamaños, colores y condiciones. Sea un hombre, échele el resto y sienta la emoción inundando su cuerpo y zapatos. Para los más atrevidos, existe una ruta para ir descalzos. Allá usted”.
Les sabateries del poble podrien patrocinar-ho.

-

6 comentaris:

un ciudadano mas ha dit...

cuanta razon tienes cotorra pero yo creo que esto lo podria solucionar el ayuntamiento si quisiera no crees, pues con solo uno de los dueños de los defecadores le pusieran una multa pero que le escarmentaran los demas ya verias como hirian todos al redil pues ellos son mas animales que los propios ,pues no tienen conciencia y si la tuvieran no harian que el animal lo hiciera en la acera y cuando lo hiciera pues que lo recojieran como hacen algunas de las personas que tienen animales que la verdad son bastantes pero las superan las demas

Nova ruta a la platja 2010 ha dit...

Cotorra ens has donat una altra idea molt més atractiva per a període estiuenc: ruta del "Tragacolillas" a la platja de Tavernes. No sé perquè l'ajuntament s'ha gastat tant de diners amb els nous "patracols" sobre les prohibicions a la platja si el que manca és respecte per l'entorn i educació!
No tinc res en contra dels fumadors però si dels mal educats que tiren burilles a la platja. Tot i que els indiques que hi ha papereres per això, fan cas omís. Això tindria que ser denunciable, no?

Palometa ha dit...

LO PITJOR DE TOT AÇÒ ÉS QUE DAMUNT SI DIUS ALGO ALS INCIVICS AMOS DELS ANIMALETS, ENCARA ET POSEN MALA CARA I S'ENFRONTEN A TU COM SI TINGUEREN TOTA LA RAO DEL MÓN...A MI M'HA PASSAT!!

Anònim ha dit...

gracies,moltes gracies,grans ciutadans de TAVERNES que visiteu aquest blog,per que no doneu la culpa a la gent que intenta adessentar aquesta ciutat,que es una tasca molt dura,ja que per molt que ens vullgam lluir el incivisme d'alguns ciutadans ens el prohibeix,a mes a mes avore qui aguanta en un poal set o vuit pastisets com els de la foto,per que per molt que buides el poal la colonia,i dura i dura i dura,la culpa no la te el gos si no l'amo que es mes animal que el gos.

vicent ha dit...

Del poble on procedisc jo, no molt lluny d'ací, un poc més al sud, existeix des de fa més de 10 o 12 anys una NORMATIVA LOCAL SOBRE TINENÇA D'ANIMALS DE COMPANYIA, molt completa. Entre les coses que destaquen de l'esmentada normativa i que recorde a hores d'ara estan: tot els propietaris d'animals han de registrar-los adequadament i actualitzar el registre cada any durant un termini de temps que s'anuncia adequadament; segons el tipus d'animal paguen una taxa; hi ha una relació de sancions econòmiques segons el tipus d'acció i que ara no recorde molt bé els imports però poden sancionar-te per defecacions o altres en la via pública, per trapitjar les zones verdes i prohibides, per transportar l'animal inadequadament, per no subministrar-li tots els requeriment que per llei s'eatipulen, etc., etc.. I moltes altres coses més. Ja he dit que es tracta d'una normativa bastant completa.
Sabeu si a Tavernes existeix una cosa semblant?

Anònim ha dit...

Vicent, aci tenim un parking...