L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 10 de juliol del 2010

La Mancomunitat i el GMV netegen les sendes de la Valldigna


Hem rebut la següent nota de premsa conjunta de la a Mancomunitat i del GMV


"La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, està realitzant treballs de neteja i manteniment dels senders de xicotet recorregut la Valldigna.
L’entitat valldignenca aprofita les ajudes concedides pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), per a mantindré les rutes senderistes de la Valldigna. Els treballs consisteixen en la neteja de males herbes existent en el seu recorregut i la reparació dels marges laterals construïts amb pedra seca de les sendes històriques de la comarca. Enguany també compta amb la col•laboració i coordinació dels membres Grup Muntanya Valldigna, les actuacions han començat en la reparació del senders de la serra del Toro en Simat de la Valldigna (PR-CV50).
El president de la Mancomunitat de la Valldigna ha manifestat el compromís de la Mancomunitat amb la regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Simat de la Valldigna, ja que l’any passat les tasques de manteniment es feren a Tavernes i Benifairó de la Valldigna. José Luis Ferrando ha significat que la Mancomunitat de la Valldigna, com ve sent habitual durant alguns anys, pretén potenciat i mantindre les rutes històriques de la nostra comarca, així com, tot el que siga promocionar la Valldigna i difondre el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental.
Des de l’entitat valldignença del GMValldigna ressaltem la importància de mantindre d’estes rutes històriques, per a que no desapareguen, al tems que signifiquem que són molt transitades pels senderistes o turistes que visiten la Valldigna durant tot l’any".


-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé xatos... anim!.. esteu fent una tasca exl·lent!

Anònim ha dit...

amics:
vull que en digueu perque la senda que puja al pla de la sangonera esta en tan mal estat i perque l'ajuntament de tavernes antes sempre tenia netejant les sendes i ara no te mai a ningu.
gracies i seguiu aixi.

GMValldigna ha dit...

Amic anònim dos:

La Regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna, que estava dirigida pel regidor Antonio Bono tènia entre el seus primers objectius el promocionar el senderisme en la població, a Tavernes arribarem a tindre les millors sendes de tota la Comunitat Valenciana.

En l'actualitat no es realitzen actuacions, des de GMValldigna estem informant de la mala situació de les sendes, nosaltres dins de les nostres possibilitats fem el que bonament podem.

Consulta el nostre article:
http://grupmv.blogspot.com/2010/05/el-sender-dels-amoladors-de-tavernes-de.html

gracies amics de la cotorra, per tot l’esforç que feu, per portar totes estes inquietuds i veus de la gent d’esta comarca.
Si cregueu convenient e interessant, podeu publicar el nostre article sobre la senda dels Amoladors.

silmin ha dit...

Res en contra, més bé al contrari, de vegades cosetes així animen a creure que no tot ho fan al revés. Li se podria demanar a la associació de veïns o d'ames de casa que netejaren les sendes que falten? com que segueixen amb subvencions i encara no sé les prestacions que aporten al poble...
Per cert, aixó de l'ús que fan els "turistes", bé..anecdòtic...donat el fet de la quantitat de gent de la valldigna que les utilitza, en això ja és més que suficient, gràcies i ànim.