L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 4 de juliol del 2010

Els bojos de dissabte nit.


La veritat cada dia és més difícil i complicat saber en quina escala de valors es mouen alguns, no tots, dels nostres joves. I que conste, no volem ser moralistes, no és la nostra missió, però açò ja és passar-se.
Si és repobable una acció vandálica com aquesta, és encara més reprobable quan afecta a una platja accessible. Tant de bo els pillaren i els donaren un bon escarment.
Les fotografies ja parlen i no explicarem com han quedat els tres waters.
Els fets que li han contat al nostre comunicant: un grup de joves, segons deien un pescadors que havien vist l’acció de lluny, poc més de les 6 del matí han arribat i en pocs minuts "s’han divertit" tirant per terra els serveis higiènics portàtils que hi ha a la platja accessible. Els pescadors no els han conegut, perquè ha estat molt ràpid, estaven lluny i encara era fosc.
L'acció també ens fa reflexionar sobre la necessitat que la nostra regidoría de Seguretat Ciutadana millore més encara el servei de vigilància i augmente el número de policies locals sobre tot dissabtes nits.

Agraïm la informació al nostre comunicant.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que diguen al diari que l'any passat aquest servici el feia la creu roja.

Anònim ha dit...

et sorprendries si saberes la quantitat de policies que hi ha a tavernes.

començant per el cap, que no te la titulació per a exercir de cap.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens sorprenem perquè ho sabem. Ara volem també que considerem que una cosa és la gent que hi ha en plantilla i una altra diferent és la gent que s'hi dedica per la nit a vigilància de poble i platja.
D'ací el que diem que s'hi dediquen més efectius.
A buen entendedor...

I si el cap pressumptament no té la titolació, qui ha d'actuar no és la Cotorra ni cap altre grup o partit, sinó el govern municipal, perquè ¿Quants anys fa que es va jubilar l'anterior cap?

Anònim ha dit...

El xerif de tavernes....i li diuen igual...